Jelenleg nektek készül..

Egy kis kiegészítő a füzethez.
Ahhoz, hogy az ember magasabb szinten élje az életét, IGAZ alapokra van szükség.
Ez az IGAZ alap pedig az eredendő Teremtői tudás. Az élet törvényszerűségeinek ismerete, és alkalmazása irányban tart bennünket. Ezek NEM az ember által alkotott törvények, ez a tudás a lélekben van.
Ez a Tudatosság alakító kis füzet az alapokat megvillantja.
Már kisgyerekkorban alapvető, hogy megtanulják a gyerekek, hogy mi a Tisztelet / nézze annyiba a másikat, mint saját magát/.
Tisztelet a szülők felé, a tanítók felé, mindenki felé, aki segíti a világunkat. Ha megnézzük, hogy mi az, ami a miénk, látjuk, hogy még a testünket is mástól kaptuk. A szüleinktől. És testünkben ott van az összes ősünk tudása, és tapasztalata, ki mit tett hozzá az általa kapott lehetőséggel, hogy továbbvigye az életet. Ez mind ott van velünk. Rajtunk a sor, hogy őrizzük, amit ők elértek, és kijavítsuk a hibáikat, és olyan minőséget hozzunk létre, ami a következő generáció javára lesz.
A tanárokat ugyanúgy tiszteljük, mert ők segítenek abban, hogy kibomoljanak értékes tulajdonságaink. A tisztelet kierőszakolása torzulás.
Az energia áramlás a hála révén teljes. A köszönöm- hála minden felé, ami segíti a világunkat olyan alap, ami szeretet áramlást, egészséget, boldogságot gerjeszt.
A szerető kedvesség nyitás a többi lény felé, de önmagunk felé is alap. Mivel a mi hozzáállásunk tükröződik világban, jó társaságot teremtünk vele, ahol otthon érezzük magunkat.
A tükrös gyakorlathoz kiegészítés azoknak, akik önmagukat „ócsárolják” , az egójukat le lehet szoktatni erről.:
Ha minden alkalommal, amikor a tükör előtt állva bármi olyan jutna az eszünkbe, hogy Jaj, már megint hogy nézek ki, vagy milyen ronda a lábam., stb… 100 fekvőtámasz. Amikor eszébe jut, hogy minek kell ezt nekem csinálni, … 20 perc hidegzuhany. … Hatásos…
A nyitottság, az érdeklődés fenntartása nagyon fontos, mert a képességek kibontakozásához alap. Így lesz mindig cél, és a kihívások elfogadásával megismerjük magunkat, tudatosul, hogy bármire képesek vagyunk, és minden válasz ott van bennünk. Minden tudást elő tudunk hívni önmagunkból, mikor a feladat megoldása megköveteli.
Önmagunk megbecsülése alap, az élet egy felbecsülhetetlen ajándék.
Megmutatni a gyermeknek, hogy tud a lehető legjobban élni a lehetőségeivel, nem csak a saját gyereknek, hanem azoknak is, akik kifejezik erre az igényüket. Egymástól tanulunk.

A legtöbb szülő ott téved, hogy azt hiszik a gyerek egyenlő az egójával, és kis zsarnokot nevelnek. Az egó, ha hagyják eluralkodni, elveszi az életteret, amit a lélek kapott, és torzít az önzés felé.

Szeretettel: Molnár Edit

Csoda kártya 2008/ edit@csodakartya.hu / +36 70 4227049/ Adatvédelmi tájékoztató - Enfold Theme by Kriesi