Molnár Edit vagyok
A CSODA KÁRTYA FIGYELEM KÉPZŐ TERMÉKCSALÁD ALKOTÓJA,
A SZERETETFOLYAM MEGÁLMODÓJA.
Nézz körül nálam, lepd meg magad valamivel!

 

TERMÉKEIM
Minden termékemet a szellem szülte, ezért kicsit több, kicsit jobb, kicsit megfoghatatlan. Mindegyik ad valami spéci extra segítséget a kifogástalan működéshez.

Csoda kártya

A legkedveltebb termékem. 14 éve töretlen a népszerűsége. Gyorsíts az agyadon Csoda kártyával, és az egész családod okosabb lesz! Príma figyelem képző alapozó.

Érdekel

Csoda Csomag

Csoda kártya Útmutató füzettel. Az önismereti munkafüzet a Csoda kártya szimbólumain keresztül mutatja be az Élet művészetének alapjait.

Érdekel

Jó kártya

ÚJ! Szórakoztató, agyféltekéket szinkronizáló játék, pozitív megerősítésekkel. A Csoda kártyával elkezdett fotografikus memória fejlesztést képezi tovább.

Érdekel

Nagy örömömre elkészült az ÚJ honlapom,  szeretetfolyam.hu .Újabb minőségi szintugrás, ami a Szeretetfolyam hanganyagot is elérhetővé teszi. A Csoda kártya termékcsalád így lett teljes, hiszen a figyelem képzését a legmagasabb szintig segíti, az élet művészetéig. Nézzétek meg!

A TELJES FIGYELEM KÉPZŐ CSOMAG tartalma:

Csoda kártya, Jó kártya, Mindkét Csodakártya Útmutató füzet, Az átadás feljegyzései Cd,

 Szeretetfolyam  Irányítói képzés 15 etap 14 óra hang anyagban.

Ez a világon egyedülálló játékos figyelem képző rendszer

csak 45000Ft

November 10.-től 2023 január 1-ig ,( vagy amíg meg nem gondolom magam, addig mindenképp amíg a kiírást látod ),azoknak akik a Teljes figyelem képző csomagot megrendelik,

a Szeretetfolyam tananyagot ingyenessé teszem, így az ár náluk belépési kóddal: 15000Ft,  vagy

díszcsomagolásban/gravírozott fa doboz/8 gigás memória tárolón pedig 20000Ft.

Ezzel nem lehet versenyezni 🙂

Idén
14 évesek
vagyunk!

A díjnyertes LOGICARD továbbfejlesztett változata.

Azóta több ezer Csoda kártya tulajdonos van szerte a világon, mindez úgy, hogy csak 1 boltban lehet kapni az országban.

Országjáró mini körút … jövőre is lesz. 🙂

Jelenleg nálunk tudtok rendelni  Csoda kártyát, a Termékeim oldalon  vagy bármelyik  Megrendelő lap gombra kattintva.

Ajkán a Játékliget Játék áruházban

Pécsen van személyes átvételi lehetőség: 06704227049 , vagy

Kalocsa,  /Borbély Csaba 06204469572/ környékén van lehetőség személyes átvételre.

Zalaegerszeg: 06304677034

AZ EGYENSÚLYÉRT

2015.03.13 08:25

A bal agyfélteke dominanciájának korát éljük: logika, analitika, matematika, számítások stb..A jobb agyfélteke szerepe háttérbe húzódott: művészet, alkotás, intuíció, érzelmeken alapuló tevékenységek.

PEDIG: AZ IGAZÁN HARMONIKUS ÉLETET CSAK ÚGY ÉLHETSZ, HA VISSZAÁLLÍTOD AZ EGYENSÚLYT!

A Csoda kártya segít kiegyenlíteni a dominanciát.

Eszembe jutott egy gyakorlat, valamikor anno 18-20 éve járt itt nálunk Robert Masters, akkoriban elismerten az egyik leghatékonyabb terapeuta, volt szerencsém részt venni egy 2 napos workshopján. Körben ültünk, és az egyik fiú mikor sor került rá, hogy elmondja mi van vele, elkezdte a panaszait sorolni…, a mester azonnal látta, hogy az önsajnálat tengerében kínlódik, felállította, és megkérte, hogy játssza el ezt eltúlozva … milyen lesz ha ezt így tovább folytatja 10 év múlva 20 év múlva 40 év múlva, a fiú felállt, és beleélte magát a szerepbe, semmi mást nem csinált, csak járt körbe-körbe, mindig lassabban és egyre jobban görbült a háta, a végén ez a fiatal srác tényleg úgy nézett ki mint egy öregember bottal, púpos háttal. Azonnal felismerte, hogy nem erre akar menni.

Hogy kapcsolódik ez a Csoda kártyához?

Ha megnézed milyen, ha a bal agyfélteke dominanciája marad … A bal a fókuszáló, ha talál egy gondolatot “elmegy vele világgá”, ennek egyik példája, ha jön egyik ismerősöd veled szemben az úton, és úgy megy el melletted, mintha ott sem lennél….. Túlozd el… Gondolatok, gondolatok szövevénye, elavult, tanult megoldás programok, amik nem valódi megoldások, mert nem a jelenben és nem a tiszta intelligenciával való kapcsolatból születnek…

Ha a jobb domináns nézd meg: Túlozd el….

Szemlélődés … Gyenge fókusz, nincsenek célok… Lebegés a dolgok felett, az életben tevékenyen részt venni hiánya, stb….. Mi van egy döntéshelyzetben? Lehet, hogy észre sem veszed….

 A Csoda kártya segít kiegyenlíteni a dominanciát.